Bent u op zoek naar goede catering in Nijkerk?

De Aker_Zalen en congrescentrum_Catering op locatie Putten
Denk dan eens aan De Aker. Al onze producten zijn huisgemaakt. Dit betekent goede kwaliteit voor een nette prijs. Wij houden van een persoonlijke aanpak. Met aandacht verzorgen wij iedere catering aanvraag. Dit kan zijn voor een feest, verjaardag en bruiloft, maar ook voor de catering bij een bedrijfsfeest. Wij ontzorgen u zoveel mogelijk. Naast de catering kunt u ook partytenten, serviesgoed en ander meubilair bij ons huren. In veel gevallen is dit nog gratis ook.

Catering arrangementen

U kunt kiezen uit diverse catering arrangementen en deze laten bezorgen in Nijkerk. Van een lunch tot warm en/of koud buffet. Naast de vooraf samengestelde catering arrangementen denken wij graag mee om uw wensen zo goed mogelijk in te vullen. Zo ontstaat er voor elk budget een passende catering oplossing.

De Aker - catering Putten Ermelo Nijkerk - catering verhuur

Verhuur

De Aker - catering Putten Ermelo Nijkerk - catering jubileumaanbieding

Jubileumaanbieding

De Aker - catering Putten Ermelo Nijkerk - catering arrangementen

Catering arrangementen

Catering in Nijkerk

Sinds 1974 is De Aker een begrip in de regio. Naast de verhuur van zalen voor vergadering, feesten en bruiloften, verzorgen wij ook catering aan huis. De Aker is gevestigd in Putten en bedienen van hieruit de gehele regio, Ermelo, Garderen en Nijkerk.