Perfecte locatie voor evenementen

In en om ‘De Aker’ worden regelmatig de grote evenementen van Putten georganiseerd. Deze organisaties vinden in ‘De Aker’ steeds weer hun professionele partner voor een  bijzonder evenement. De Gemeente Putten en het VVV, maar ook lokale initiatieven hebben kiezen die momenten in ‘De Aker’ hun uitvalsbasis.

Bekend én goed bezocht zijn bijvoorbeeld De Puttense zomerdagen, de Paardendag en de Ossenmarkt. Maar ook de Rally van Putten, de Putten Power Run en de Automobielparade vinden plaats voor onze deur.

Wij faciliteren voor deze evenementen ondermeer in zaalruimte voor de uitgifte van de startbewijzen, we fungeren als kleedruimte of bieden de ze organisaties VIP-arrangementen voor bijvoorbeeld lunches en drankjes.
U bent van harte welkom om bij de vele evenementen die Putten rijk is, eens aan te schuiven op ons ‘gelegenheidsterras’.

Zoekt u een flexibele locatie voor uw evenement met een unieke ligging, centraal in Gelderland? Wilt u eens nader kennismaken of direct een vrijblijvende offerte ontvangen? U kunt contact met ons opnemen via het informatie-menu (zie rechtsboven) of telefonisch via 0341-35 18 87.