Gastvrije feestlocatie voor jullie huwelijk

Jullie zijn niet de eersten die aan ‘De Aker’ denken, als feestlocatie voor de mooiste dag van je leven. Maak eens een afspraak met ons en laat je verrassen!

Feestzaal met unieke mogelijkheden

Ervaar zelf de feestelijke uitstraling van onze zaal ‘Groot Spriel’. Deze moderne, sfeervolle zaal is in elke gewenste lichtkleur aan te passen. Rood, groen, paars of geel? Helemaal passend bij je eigen feest-thema of de kleur van je uitnodiging. Ook de bloemen op tafel mag je bij ons uiteraard zelf kiezen!

Een feestlocatie voor 20 tot 400 gasten

Alles wordt naar jullie eigen ideeën en wensen uitgewerkt. Serveren jullie bruidstaart of liever petit fours? Ook de hapjes en het diner samen met je familie en vrienden, werken we graag verder met jullie uit. Komen er 20 gasten, of 200? Zelfs het dubbele ervan is bij ons in ervaren handen.

Wat jullie nog het meest zal verrassen, dat zijn onze prijzen. Op je trouwdag wil je er zeker van zijn dat het feestelijk is. Voor de één betekent dit groots uitpakken en de ander wil het kleinschalig vieren. Bij ons is het in alle gevallen prettig geprijsd.

We ontvangen jullie graag voor een nadere kennismaking met onze feestlocatie. Aansluitend ontvangen jullie natuurlijk een vrijblijvende offerte van ons. Je kunt contact met ons opnemen via het informatie-menu (zie rechtsboven) of telefonisch via 0341-35 18 87.