De ideale feestlocatie voor verjaardagen en jubilea

‘De Aker’ is de ideale plek om uw verjaardag, jubilea en andere feesten te vieren. Het is bij ons altijd gemoedelijk en voor elke gelegenheid hebben wij een zaal met een sfeervolle ambiance.

Verjaardagslocatie

Wordt u binnenkort 65 jaar? Of wilt u één van uw ouders verrassen voor hun 80e verjaardag? Het zijn van die momenten die vaak extra feestelijk zijn. Zeker wanneer ze  buiten de deur gevierd worden, op een feestlocatie waar iedereen zich thuis voelt!

Feestlocatie

In ‘De Aker’ worden allerlei bijzondere feesten gevierd en wij vinden het mooi om te zien hoe iedere gast daar een persoonlijk tintje aan geeft. Voor elke soort en maat hebben wij een perfecte zaal en voor elke portemonnee maken we samen met u een passend arrangement.

Voor elk wat wils

Van een verjaardagspartij met kinderen en kleinkinderen, tot een High Tea met uw vriendinnen van vroeger. Of liever een wijnproeverij met bijpassende hapjes misschien?U kunt bij ons terecht in sociëteitskamer ‘Oldenaller’, maar ook zaal ‘Vanenburg’ en de ‘Foyer’ zijn prima plekken voor bijvoorbeeld een buffet of diner met familie en vrienden. Vrijwel alles is mogelijk in ‘De Aker’.

Komt u gauw uw wensen eens bespreken en ontvang aansluitend een vrijblijvende offerte van ons. U kunt contact met ons opnemen via het informatie-menu (zie rechtsboven) of telefonisch via 0341-35 18 87.