De Aker, van toen tot nu…

In 2014 mocht De Aker een 40 jarig jubileum vieren. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Op haar centrale plek aan het Fontanusplein in Putten biedt de Aker verschillende mogelijkheden. Van een vergaderlocatie of een grootse feestavond tot een meerdaags congres of verschillende evenementen. Het kan hier allemaal en de ambiance zal u verrassen!  

concertzaal

Wij willen onze gasten met professionele gastvrijheid faciliteren in hun behoefte aan een representatieve zaalruimte. Dit doen wij graag op een zorgzame en gemoedelijke manier, waarbij het ons op gebied van gastbeleving niet snel te gek is.

‘De Aker’ biedt multifunctionele, moderne faciliteiten en een uitstekende keuken met alle ruimte voor uw eigen wensen en ideeën. Daarbij hebben we als bijkomend voordeel een prachtige en gevarieerde omgeving midden in het centrum van putten. Ook heeft Putten een rijke geschiedenis, die een prima onderbreking of afwisseling in uw (feestelijke) programma biedt. Maar bovenal treft u bij ons:

‘Een persoonlijke benadering en oprechte gastvriendelijkheid’

En dat al langer dan 40 jaar…. Vanaf de opening in oktober 1974 heeft ons pand de naam ‘De Aker’ gekregen. Het staat middenin het dorpshart van Putten. Begin jaren zeventig, toen de burgerlijke en ook de Hervormde gemeente in Putten groeiden, was er steeds meer behoefte aan zaal- en vergaderruimte. De toenmalige kerkvoogdij nam het besluit om in het hart van het dorp, in de directe omgeving van de Oude Kerk een zalencentrum te bouwen. Veel van onze gasten van nu kennen ‘De Aker’ vanuit deze achtergrond, maar dat geldt lang niet voor iedereen.

Met name de laatste jaren vaart De Aker een professionele koers, waarbij de zakelijke gast -die soms van ver buiten de eigen regio komt- ons goed weet te waarderen. Onze service en specialiteiten zijn er voor iedereen! Zowel privé als zakelijk, bij ons in huis of met een heerlijke catering op uw eigen locatie.

entree

Het gros van onze gasten vindt haar weg keer op keer naar ‘De Aker’ en dat is mooi. Jaarlijks, maandelijks, tot wekelijks zien we hun vertrouwde gezichten bij ons binnen wandelen en dat waarderen we enorm! Dit kan allemaal dankzij ons professionele team, dat steeds weer enthousiast voor u klaar staat.

Wij ontvangen u met plezier. Tot gauw in ‘De Aker’!


Wij zijn een erkend leerbedrijf!

Wij vinden het belangrijk jonge mensen op te leiden voor het vak. Leerlingen begeleiden is een leuke en verantwoordelijke taak. Als leerbedrijf bieden wij onder andere:

  • Een veilige leeromgeving;
  • Voldoende tijd aan begeleiding van de leerling;
  • Mogelijkheden om beroep op gewenst opleidingsniveau in de praktijk uit te oefenen.

KW_erkend_schildje (2)